Φωτ. Αλμπουμ

Ο Καιρός Τώρα

Εισοδος

 

5-6/7/2014 2ήμερη

(ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ)

ΕΛΑΤΟΥ - ΑΝΩ ΧΩΡΑ  

ΝΑΥΠΑΚΤΟ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΔΕΛΦΟΙ - ΑΡΑΧΟΒΑ

 

Σάββατο 5/6/2014

7:30 π.μ. Αναχώρηση (από ΠΕΙΡΑΙΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ) για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΑΓ. ΛΑΥΡΑ επίσκεψη. Επιστροφή στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ όπου θα επισκεφτούμε τον τόπο της θυσίας, παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία επίσκεψη στο Μοναστήρι του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ το οποίο βρίσκεται κολλημένο πάνω σε βράχο. Συνεχίζουμε για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ και φτάνουμε στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 6/7/2014

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να γνωρίσουμε την ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ και εφόσον περάσουμε τα χωριά ΛΙΜΝΙΤΣΑ και ΤΕΡΨΙΘΕΑ θα φτάσουμε στην ΑΝΩ ΧΩΡΑ, χωριό μέσα στα έλατα, στάση. Εν συνεχεία για ΕΛΑΤΟΥ - ΦΡΑΓΜΑ ΜΟΡΝΟΥ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΔΕΛΦΟΥΣ - ΑΡΑΧΟΒΑ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 65 euro

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ, 3) το πρωινό, 4) Αρχηγός – Συνοδός, 5) Φ.Π.Α.

 

 

12-13/7/2014 & 2-3/8/14 & 13-14/9/14 2ήμερη

 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΤΑΥΡΩΝ

 

ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ

ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΧΑΝΙΑ 

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΜΗΛΙΕΣ - ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ - ΒΟΛΟΣ

 

Σάββατο 12/7/2014

7:30 π.μ. Αναχώρηση για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΣΤΥΛΙΔΑ – Ν.ΑΓΧΙΑΛΟ και φτάνουμε στις ΑΛΥΚΕΣ του ΒΟΛΟΥ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Συνεχίζουμε  για ΒΟΛΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ και φτάνουμε στο μπαλκόνι του Πηλίου τη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, όμορφος παραδοσιακός οικισμός με εκπληκτική θέα στον Παγασητικό κόλπο, στάση. Εν συνεχεία για το ορεινό χωριό τα ΧΑΝΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ, περιτριγυρισμένο από καστανιές και οξιές δίνοντας δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες,   τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 13/7/2014

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την γοητευτική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τα αρχοντικά της, τις βρύσες με τα κρυστάλλινα νερά, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πλατάνια, τις οξιές που όλα αυτά δημιουργούν ένα ονειρικό τοπίο με θέα το Αιγαίο, στάση. Συνεχίζουμε για το όμορφο κεφαλοχώρι του Πηλίου της ΜΗΛΙΕΣ, πατρίδα του Άνθιμου Γαζή, στάση. Κατόπιν για τα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή για ΒΟΛΟ - ΛΑΜΙΑ στάση καθ' οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ KATATOMO : 58 EURO ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια στα ΧΑΝΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ, 3) το πρωινό, 4) το Δείπνο, 5) Αρχηγός – Συνοδός, 6) Φ.Π.Α.

 

18-20/7/2014 & 29-31/8/14 3ήμερη

 

ΚΥΘΗΡΑ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ 

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΝΕΑΠΟΛΗ

 

Παρασκευή 18/7/2014

7:00 π.μ. Αναχώρηση(από ΠΕΙΡΑΙΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ) για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Κατόπιν για ΤΡΙΠΟΛΗ – ΣΠΑΡΤΗ – ΜΑΛΑΟΥΣ και φτάνουμε στην θρυλική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, επίσκεψη στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα σοκάκια, το επιβλητικό κάστρο της, τα πέτρινα αρχοντικά και τις Βυζαντινές Εκκλησίες, στάση.  Εν συνεχεία για την παραλία του χωριού, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΝΕΑΠΟΛΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

Σάββατο 19/7/2014

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το λιμάνι της ΝΕΑΠΟΛΗΣ, επιβίβαση στο πλοίο για τα ΚΥΘΗΡΑ όπου θα φτάσουμε στο λιμάνι του ΔΙΑΚΟΦΤΙ. Εν συνεχεία για τη ΧΩΡΑ (ΤΣΙΡΙΓΟ) επίσκεψη. Κατόπιν για το τουριστικό ΚΑΨΑΛΙ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή για το ΔΙΑΚΟΦΤΙ, επιβίβαση στο πλοίο για ΝΕΑΠΟΛΗ. Το απόγευμα ελέυθερο. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 20/7/2014

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΙΓΚΛΑΦΙΑ όπου θα πάρουμε το καραβάκι για να μας μεταφέρει στην μαγευτική ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΣΠΑΡΤΗ – ΤΡΙΠΟΛΗ με ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν. ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 125 euro

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια στην ΝΕΑΠΟΛΗ ,  3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα εισιτήρια του πλοίου για ΚΥΘΗΡΑ A/R, 5) Το καραβάκι για ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ, 6) Αρχηγός – Συνοδός, 7) Φ.Π.Α.

 

 

 

19-20/7/2014  & 30-31/8/14  &  20-21/9/14 2ήμερη

 

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ 

ΝΥΔΡΙ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΜΑΔΟΥΡΙ

  ΑΙΤΩΛΙΚΟ - ΑΣΤΑΚΟ - ΜΥΤΙΚΑ

 

Σάββατο 19/7/2014

7:30 π.μ. Αναχώρηση(από ΠΕΙΡΑΙΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ)  για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ και φτάνουμε στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ όπου θα επισκεφτούμε τον κήπο των Ηρώων. Εν συνεχεία για ΑΙΤΩΛΙΚΟ - ΑΣΤΑΚΟ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΜΥΤΙΚΑ  και φτάνουμε στην πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 20/7/2014

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, προσκύνημα. Κατόπιν για το κοσμοπολίτικο ΝΥΔΡΙ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. (Προαιρετικά όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια μίνι κρουαζιέρα στο νησάκι ΜΑΔΟΥΡΙ όπου βρίσκεται το Αρχοντικό του ποιητή Βαλαωρίτη και στο ΣΚΟΡΠΙΟ του Ωνάση). Εν συνεχεία για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ στάση.  ΑΝΤΙΡΡΙΟ - ΡΙΟ - ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ  ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ : 65 euro

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια στην πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ, 3) το πρωινό, 4) Αρχηγός - Συνοδός, 5) Φ.Π.Α.

 

 

25-27/7/2014  &  5-7/9/14 3ήμερη

 

ΓΥΡΟΣ ΣΚΥΡΟΥ

 

Παρασκευή 25/7/2014

7:30 π.μ. Αναχώρηση(από ΠΕΙΡΑΙΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ)   για ΕΡΕΤΡΙΑ στάση. Εν συνεχεία για ΚΥΜΗ παραμονή, γεύμα και επιβίβαση στο φεριμπότ για μετάβαση στα ΛΙΝΑΡΙΑ το γραφικό λιμάνι της ΣΚΥΡΟΥ, άφιξη και συνεχίζουμε για ΜΩΛΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την παλιά χώρα της ΣΚΥΡΟΥ που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός λόφου, στην σκιά ενός μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα . Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Σάββατο 26/7/2014

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς. Εν συνεχεία αναχωρούμε για να γνωρίσουμε το βόρειο μέρος του νησιού που είναι κατάφυτο από πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι την θάλασσα, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την ΑΤΣΙΤΣΑ γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους, στάση. Κατόπιν για το παραθαλάσσιο χωριό ΠΕΥΚΟ με την γραφική ατμόσφαιρά του για να καταλήξουμε στην παραλία ΜΑΓΑΖΙΑ που βρίσκεται κάτω από την ΧΩΡΑ με την αμμουδερή παραλία της για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 27/7/2014

Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για μπάνιο. Εν συνεχεία για το λιμάνι ΛΙΝΑΡΙΑ γεύμα και επιβίβαση στο φεριμπότ για ΚΥΜΗ. Άφιξη και αναχώρηση για ΕΡΕΤΡΙΑ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 140 euroΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ SKYROSPALACE 4**** σε δίκλινα δωμάτια , 3) τα 2 πρωινά 4) τα 2 Δείπνα, 5) Αρχηγός – Συνοδός, 6) τα εισιτήρια του πλοίου A/R, 7) Φ.Π.Α.

 

 

 

26-27/7/2014  &  23-24/8/14 2ήμερη

ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

ΓΥΘΕΙΟ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ

 ΣΤΟΥΠΑ - ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

 

Σάββατο 26/7/2014

7:30 π.μ. Αναχώρηση για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Συνεχίζουμε για ΤΡΙΠΟΛΗ - ΣΠΑΡΤΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, επίσκεψη στην παλιά πόλη, επιστροφή στην παραλία για μπάνιο, φαγητό. Κατόπιν για  ΓΥΘΕΙΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 27/7/2014

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΕΟΠΟΛΗ και φτάνουμε στα περίφημα  ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ με τους πανύψηλους σταλαγμίτες και σταλακτίτες από τα σπανιότερα στον κόσμο, επίσκεψη. Συνεχίζουμε την παραλιακή διαδρομή μας και εφόσον κάνουμε μια ενδιάμεση στάση στην όμορφη ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ  θα φτάσουμε στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή  ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με μια ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 60 euro

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια στο ΓΥΘΕΙΟ, 3) το πρωινό, 4) Αρχηγός-Συνοδός, 5) Φ.Π.Α.

 

 

9-10/8/2014  &  6-7/9/14 2ήμερη

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ

 ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑ

 ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ

 

Σάββατο 9/8/2014

7:30 π.μ. Αναχώρηση για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Κατόπιν για την Αρχόντισσα του Μεσσηνιακού κόλπου την ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου και θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Υπαπαντής και το Μοναστήρι των Καλογραιών. Εν συνεχεία  για την παραλία της πόλεως παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΖΑΧΑΡΩ και φτάνουμε στην ΟΛΥΜΠΙΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 10/8/2014

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο της ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Εν συνεχεία για ΠΥΡΓΟ  και φτάνουμε στην παραλία ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Συνεχίζουμε για  ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 58 euro ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια στην ΟΛΥΜΠΙΑ, 3) το πρωινό,4) το Δείπνο, 5) Αρχηγός-Συνοδός, 6) Φ.Π.Α.

 

 

12-14/9/2014 3ήμερη

 

ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ

ΠΑΡΓΑ – ΠΕΡΔΙΚΑ – ΖΑΛΟΓΓΟ 

ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΓΛΥΚΗ

 

Παρασκευή 12/9/2014

7:00 π.μ. Αναχώρηση (από ΠΕΙΡΑΙΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ)  για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΜΕΝΙΔΙ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΑΡΤΑ και φτάνουμε στο ΖΑΛΟΓΓΟ όπου θα έχουμε επίσκεψη στον ιστορικό βράχο, τόπο θυσίας όπου έπεσαν οι Σουλιώτισσες διωκόμενες από τον Αλή Πασά. Εν συνεχεία για ΠΕΡΔΙΚΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Σάββατο 13/9/2014

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΑΡΓΑ επιβίβαση στο βενζινόπλοιο για να φτάσουμε στο όμορφο νησάκι του Ιονίου τους ΠΑΞΟΥΣ, το οποίο περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση και δαντελωτές ακρογιαλιές, παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στην γραφική ΠΑΡΓΑ στάση. Εν συνεχεία για το ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 14/9/2014

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό ΓΛΥΚΗ που βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία στις κοίτες του ποταμού ΑΧΕΡΟΝΤΑ με τρεχούμενα νερά και αιωνόβια στάση. Κατόπιν για  ΜΕΝΙΔΙ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΡΙΟ – ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 135 ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ, 3) Τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) Τα 2 Δείπνα, 5) Αρχηγός – Συνοδός, 6) Φ.Π.Α, 7) Τα εισιτήρια του βενζινόπλοιου για ΠΑΞΟΥΣ  A/R.

 

 

19-21/9/2014 3ήμερη

ΑΝΔΡΟ - ΤΗΝΟ

 

Παρασκευή 19/9/2014

14:30 μ.μ. Αναχώρηση για το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο για ΑΝΔΡΟ, άφιξη στο ΓΑΥΡΙΟ στο γραφικό λιμάνι του νησιού. Κατόπιν για το ξενοδοχείο στην παραλία ΚΥΠΡΙ , τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Σάββατο 20/9/2014

Μετά το πρωινό αναχώρηση και ΜΕΝΗΤΕΣ στάση στις πηγές . Εν συνεχεία για το Μοναστήρι της ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ επίσκεψη. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του νησιού την ΧΩΡΑ. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια με τα βενετσιάνικα σπίτια, το ΚΑΣΤΡΟ , την πλατεία του αφανούς ΝΑΥΤΗ , παραμονή . Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο, παραμονή, γεύμα, ξεκούραση. Το απόγευμα θα πάμε μια βόλτα μέχρι το τουριστικό ΜΠΑΤΣΙ. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 21/9/2014

Μετά το πρωινό  αναχώρηση για το ΓΑΥΡΙΟ επιβίβαση στο πλοίο για την ΤΗΝΟ  όπου και θα επισκεφτούμε την εκκλησία με την θαυματουργεί εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, προσκύνημα, παραμονή, γεύμα(ελεύθερο). Το μεσημέρι επιβίβαση στο πλοίο  για ΡΑΦΗΝΑ και συνεχίζουμε για ΠΕΙΡΑΙΑ τέλος εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 148 ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο στην ΑΝΔΡΟ ‘’ PERRAKIS ‘’ B΄ κατηγ. 3*** σε δίκλινα δωμάτια (στην παραλία ΚΥΠΡΙ 2km πριν το ΜΠΑΤΣΙ), 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ , 4) τα 2 φαγητά , 5) τα εισιτήρια των καραβιών ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟ, ΑΝΔΡΟ – ΤΙΝΟ και ΤΙΝΟ - ΡΑΦΗΝΑ , 6) Φ.Π.Α. , 7) Αρχηγός – Συνοδός εκδρομής.

 

 

26-28/9/2014 3ήμερη

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ

ΚΥΘΗΡΑ

 

Παρασκευή 26/9/2014

6:00 π.μ. Αναχώρηση(από ΠΕΙΡΑΙΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ)  για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση. Εν συνεχεία για ΣΠΑΡΤΗ – ΣΚΑΛΑ και εφόσον κάνουμε μια ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν θα φτάσουμε στην ΝΕΑΠΟΛΗ παραμονή, γεύμα (ελεύθερο) και επιβίβαση το μεσημέρι στο πλοίο για το ταξίδι μας στα ΚΥΘΗΡΑ. Άφιξη στο λιμάνι του ΔΙΑΚΟΦΤΙ και συνεχίζουμε για την ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

Σάββατο 27/9/2014

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την Παναγία της ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ. Εν συνεχεία για την πρωτεύουσα του νησιού την ΧΩΡΑ με το βενετσιάνικο χρώμα, τα γραφικά δρομάκια και το κάστρο της, επίσκεψη. Το μεσημέρι θα καταλήξουμε στο ΚΑΨΑΛΙ με το γραφικό λιμάνι και τους πανέμορφους κολπίσκους της, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν μέσω ΚΑΛΑΜΟΥ – ΚΑΤΩ ΛΙΒΑΔΙ – ΛΙΒΑΔΙ – ΔΟΚΑΝΑ – ΑΡΑΙΟΙ θα φτάσουμε στον ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ ένα καταπράσινο χωριό με τρεχούμενα νερά και καταρράκτη για να απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ ελεύθερο για βόλτα στα ταβερνάκια της περιοχής. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 28/9/2014

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΜΗΤΑΤΑ – ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΗ και καταλήγουμε στον ΑΒΛΕΜΟΝΑ για καφέ. Εν συνεχεία για το λιμάνι του ΔΙΑΚΟΦΤΙ επιβίβαση στο πλοίο για ΝΕΑΠΟΛΗ άφιξη και συνεχίζουμε για ΣΚΑΛΑ – ΓΥΘΕΙΟ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή με ενδιάμεση στάση για ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 135

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ - ΚΥΘΗΡΑ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα εισιτήρια του πλοίου A/R ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΥΘΗΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ , 5) Αρχηγός – Συνοδός, 6) Φ.Π.Α.

 

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video